> Nieuws

Nieuws

Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Zuidoost-Brabant

Mijn ervaring met Leerwerkloket Zuidoost-Brabant, Joost vertelt.

08-10-2020 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Zuidoost-Brabant

Vanaf 14 oktober kunnen leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs en praktijkonderwijs in de regio Eindhoven/Kempenland zich op deze site inschrijven voor online voorlichtingsbijeenkomsten over mbo-opleidingen die – op alle niveaus – op 2 en 3 november online plaatsvinden. Leerlingen kunnen de voorlichting thuis volgen, samen met hun ouders, maar ook op een later tijdstip terugkijken

24-09-2020 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Zuidoost-Brabant

De vakantie is voorbij, het schooljaar 2020/2021 is begonnen. Een jaar waarin veel dingen anders zullen gaan dan andere jaren. Ook zal je bezig zijn met wat je na de middelbare school gaat doen. Wordt het studeren, een tussenjaar of weet je het nog niet?
Om je te oriënteren heb jij je aangemeld voor Onderwijsbeurs Zuid. Misschien vraag jij je inmiddels af of het wel door kan gaan, en zo ja: hoe dan? Dat snappen wij heel goed. Daar wil ik je in deze mail graag meer over vertellen.

16-09-2020 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Zuidoost-Brabant, Leerwerkloket West-Brabant

Lees hier onze nieuwsbrief van de maand september 2020. Nieuwsbrief niet ontvangen? Meld u dan hieronder aan en blijf op de hoogte!

04-09-2020 | Lees meer
Landelijk nieuws

Tijdens de Week van Lezen en Schrijven kunnen laaggeletterden in biblotheek Kerkrade worden bijgepraat over de mogelijkheden dat te leren.

De Week van Lezen en Schrijven wordt van 7 tot en met 11 september gehouden. In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen er moeite mee. Vaak hebben zij daardoor ook moeite met omgaan met een computer of de mobiele telefoon. In Kerkrade gaat het om 16 procent van de volwassen inwoners.

18-08-2020 | Lees meer

Pagina's